søndag 28. oktober 2007

Tur dag!!

På onsdag hadde vi en super turdag! Det var Harald som stod for regien, og for en suksess!! Siden vi hadde hatt om både mønster og insekter, fant Harald ut at elevene skulle lage edderkoppnett. Han sagde til planker som elevene hamret spikre i, for så å surre tråd rundt spikrene. Harald hadde prøvd dette hjemme, og var litt i tvil om de ville klare å bli ferdig til vi skulle hjem. Han hadde plundret en del med dette, og kunne informere om at det IKKE var så lett som det så ut til...! Vi kom frem til "leir plassen", og delte elevene inn i to grupper. Ene gruppen skulle lage edderkopp nett, mens den andre gruppen skulle steike pinnebrød med meg og Monica. Harald hadde nok tatt feil. Barna klarte fint å lage edderkopp nett, og ikke brukte de så veldig lang tid heller. Alle ble ferdig, og resultatet strålende. Til slutt kokte Monica tomatsuppe på gassbrenner og både store og små koste seg.
I ett sånt opplegg, er det mye som skal huskes på, og Gro ramste opp alt vi måtte ha med før vi gikk. Men godt forberedt som vi var, hadde vi alt vi trengte i sekkene våre. Det gikk nesten sport i å prøva å finne ut hva vi hadde glemt, men vi bestod testen med glans. Håper virkelig vi får en så flott dag igjen, for dette var gøy.

2 kommentarer:

Helle sa...

Hei Lone :-)
Turen deres hørrtes jo knallkjekk ut. Dokk har god fantasi til å finne på kjekke aktiviteter for barna. Stå på Lone :-) Syns du er flink eg :D

Anonym sa...

Også slike dager er fantastiske. Også her skal me trekke inn leik sammen med læring. Me hadde også nokre utedagar. Eg lærte å sjå elevane på fleire måtar. Nokre forandre seg heilt annerledes enn i klasserommet. dei fekk vere i aktivitet, ta på ting, kjenne lukte. Du får liksom ein heilt anna følelse av å vere ute enn å sitte inne i klasserommet i tett luft. det høsses ut som st dåkke koste dåkke.