onsdag 17. oktober 2007

Sammen for barn aksjonen

På sagvåg skule har det våre open dag i dag. Barna har lagt til loppemarked, utloddning, salg av diverse og kafè. Annonsen stod i Sunnhordland, så det var for alle å komme på besøk. Alle barna gledet seg stort, og det var ikke måte på hvor mange penger de hadde, og noen hørtes ut som om de skulle kjøpe hele verden.

1 trinnet hadde perlet hjerter, stjerner og diverse, lagt armbånd og smykker og lagt flotte malerier. Dette ble solgt på denne dagen, men ikke uten problemer. Barna ville selvsagt kjøpe det de hadde laget, så om det kom andre å ville kjøpe det, kunne det bli litt styr. Noen la vekk "sine" ting, sånn at de skulle være sikker på at de fikk kjøpt det når foreldre eller andre kom på besøk til de.

De aller fleste fikk noen på besøk, men det var noen som ikke fikk det. Heldigvis var vi så mange, at det ikke var noe problem å ta med seg noen elever i kafeen for litt kos og hygge.

Alt i alt en veldig koselig og kjekk dag, der både store og små var fornøyde. Pengene går til TV aksjonen 2007

2 kommentarer:

Helle sa...

Heisann Lone :)
Eg syns og at det var en spennende dag. Det var kjekt å gå rundt og se alle dei ivrige elevane og alt det fine dei hadde laga til denne spesielle dagen. Det var verkeleg ein kjekk og annleis dag :)

Anonym sa...

Dette hørrest så kjekt ut, eg er absolutt "fan"like hendingar. Det er faktisk ein perfekt måte å trekke inn matematikk, eller andre fag. Då bruker ein konkreter, kreativitet, leik og VAKT - prinsippet